h1

Supersuccé 2011

28 maj, 2011

 

Jesper Thomasson, OTS, blev tvåa, Olivia Bergström, RÖSS blev åtta (och tredje bästa tjej) och lillebror Lucas Bergström, RÖSS, blev tvåa i cadettiklassen vid årets upplaga av Garda Meeting! Helt fantastiskt vilka duktiga seglare vi har! I år hade vi över 60 deltagare på vårt läger och vi kunde varit ännu fler med över 20 på väntelistan! Något som underlättade detta år var det fina vädret, solsken och varmt varje dag, dessutom hade vi Ora varje dag, om än inte riktigt så stark som den kan vara! Jag vet dock att de flesta tyckte det var mer än tillräckligt!

En av våra deltagare, Andrea Dubois gjorde en annan hjälteinsats då hon räddade livet av en tysk seglartjej, mer om det på annan plats här på bloggen!

Nu planerar vi för nästa år, denna gång infinner sig påsken i början av april, vilket är mera normalt med tanke på den svenska säsongsplaneringen! Redan nu har vi förtidsanmälda! Inom kort kommer en anmälningsmodul upp, det kommer vara möjligt att betala med kredikort, allt för att underlätta er och vår administration!

Så håll korpgluggarna öppna!

Ciao!

Martin

p.s. vill ni förtidsanmälla kan ni skicka ett mail till; abeniusconsulting (snabel-a)gmail.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: